VMware®go udfordrer Windows Intune

vmware-go-windows-intune-konkurrentNormalt er VMware kendt for at være en enterprise virksomhed med fokus på store virksomheder ; de definerer selv SMB som virksomheder med mellem 250-1.000 ansatte.

Overraskende nok har VMware bygget en cloud applikation – altså ren public cloud – der kan mange af de samme ting som Windows Intune, men til en fraktion af prisen (ca. $1 pr. maskine pr. måned). Der findes en gratis version, som har en del af funktionaliteten, men den giver ikke mulighed for at udrulle fixes.

Produktet tilbyder primært patch management og scanner ikke bare for manglende Microsoft fixes, men også for fixes fra Apple, Adobe, Java, osv.. Ud over det kan produktet holde styr på software licenser, give rådgivning om problemer og muligheder med fokus på virtualisering og holde lidt styr på helpdesk forespørgsler. VMware go tilbyder også at holde styr på servere og deres patch niveau. Der skal ikke installeres agenter på de forskellige maskiner i ens infrastruktur. Scanningen foretages remote via IP adresse områder og administrator konto indtastning i værktøjet.

Produktet har en del fokus på at agere sælger for vmware og giver mange råd om at opgradere til virtualisering på ikke virtualiserede servere.

VMware go ligner en udfordrer til Windows Intune, men mangler en hel del funktionalitet for at blive et direkte alternativ, hvis man f.eks. ønsker dybere Windows integration, remote helpdesk funktionalitet eller software distribution.

Læs mere om VMware go her.

Én kommentar til “VMware®go udfordrer Windows Intune”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *