Om

Cloudchecker.dk kigger på cloud computing i et dansk perspektiv og har et primært fokus på den infrastruktur orienterede side af cloud computing og dermed løsninger inden for hosted email, intranet og extranet, (tele)-kommunikationsløsninger, virtuel serverinfrastruktur, backup og recovery samt alt hvad jeg ellers lige falder over, som kunne være interessant eller kritisk for danske cloud konsulenter og indkøbere.

Nis Bank LorenzenSiden redigeres af Nis Bank Lorenzen fra Belsø A/S. Jeg har en lang erfaring med infrastruktur fra både den tekniske og kommercielle side. Det er både gennem mine mere en 20 certificeringer på både Microsoft, Lotus og IBM teknologi, mange års arbejde som teknisk infrastruktur konsulent og underviser. Ud over det har jeg i 13 år arbejdet for Microsoft med både serverinfrastruktur, salg og marketing.

I dag er jeg cloud entrepreneur med et solidt fokus på at udbrede cloud computing i Danmark. Skulle du have lyst til en dialog, et foredrag eller sparring om cloud computing, er du altid velkommen til at kontakt mig på nbl@belso.dk eller (+45) 40 90 41 35.
Se Nis Bank Lorenzens LinkedIn profil Se Nis Bank Lorenzens profil


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *