Danskere i kamp med VMware®Go og Windows Intune

Panorama9-Cloud-System-management-udfordre-VMware_GoOG-Windows-IntuneDanskerne bag en tidligere cloud succes, firmaet Softscan, som blev solgt til Symantec, har nu sat gang i endnu et eventyr.

Denne gang et det et IT management værktøj, som de selv kalder det, der har en del til fælles med et par andre cloud baserede værktøjer som Vmware Go og Windows Intune fra Microsoft.

Det løser udfordringen med at holde styr på aktiver på det lokale netværk som servere, pc’ere og andre netværks devices som f.eks. printere. Produktet kan lidt flere ting på netværksscanning end VMware Go og har f.eks. også support for printere, netværksswitche og lignende.

Grafisk er Panorama9 utroligt flot lavet og oplyser f.eks. på et kort om placeringen af den enkelte bruger, seneste brug af software og maskiner.

Panorama9-cloud-user-system-management 

På softwaresiden scanner Panorama9 ganske fint og finder alt installeret software. Det giver som VMware Go og Windows Intune gode råd til hvad der skal patches, men er ikke helt så skarp som VMware. Desuden kan Panorama9 for nuværende ikke udrulle software og patches til klienterne, men det fremgår af sitet at denne feature dukker op senere.

Som Windows Intune kan Panorama9 anvendes til nemt at fjernstyre en enhed på netværket. Ganske smart har Panorama9 ikke selv udviklet fjernstyringen, men supporterer direkte i konsollen til enten TeamViewer, Ultra VNC eller Windows Remote Desktop.

Læs selv mere hos Panorama9 og prøv værktøjet med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *